1074 Budapest, Dohány u. 67. | Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 10:00 - 18:00 | +36 1 696-0721

WS-882 diktafon

WS-882 diktafon
WS-882 diktafon WS-882 diktafon WS-882 diktafon WS-882 diktafon WS-882 diktafon WS-882 diktafon WS-882 diktafon WS-882 diktafon WS-882 diktafon WS-882 diktafon WS-882 diktafon WS-882 diktafon WS-882 diktafon
Új
  • Tiszta, kiváló minőségű sztereó hangfelvételek
  • Átfogó funkcionalitás mind a felvétel, mind pedig a lejátszás szempontjából
  • Széleskörű alkalmazhatóság az oktatástól az üzleti életig
  • 4GB beépített memóriával
27 990 Ft
- + db
Kosárba
Raktáron
1119
Gyártó: OM System
Gyártói cikkszám: V420330SE000
Garancia: 36 hónap
Kedvencek


 

WS-882 diktafon


Lejátszás funkciók és idegennyelv-támogatás

A nyelvtanuláshoz igencsak hasznos Shadowing funkció a lejátszás és szünet váltakozására épül. Ez a lejátszási mód segít a tanulónak a hallott szöveg megértésében és a beszéd gyakorlásában – ez gyakorlatilag egy hatékony tanulási technika. A beszédhang-részletek lejátszását beállíthatjuk néma, halk, vagy lassú lejátszásra is.

A Voice Changer funkció a hangmagasságot jobban hallható tónusra állítja, így az anyagok ismételt meghallgatása kevésbé lesz fárasztó. Emellett a tanulás még hatékonyabbá tehető a hangmagasság beállítása mellett a lejátszási sebesség módosításával is.

A Fast / Slow Playback által a lejátszás sebessége 0,5x alacsonyabb, vagy 2,0x gyorsabb is lehet. A hanganyagok így meghallgathatók gyorsabban és szükség esetén lassabban is – például nyelvtanulásnál, nehezebb szövegrészek esetén. A lejátszási sebesség beállítása a hangrögzítő kikapcsolása után is megmarad – így ez a beállítás különösen kényelmes, mivel nincs szükség a funkció újbóli beállítására.

Az ABC ismételt lejátszás lehetővé teszi a hanganyag bármely részletének egyszerű újra lejátszását annyiszor, ahányszor csak szükséges. Így például a különféle kifejezések egyszerű ismételt meghallgatása megkönnyítheti azok megjegyzését. Lejátszás közben a szakasz elejét (A pozíció) és a szakasz végét (B pozíció) is megadhatjuk, ezzel kijelölve az ismételt lejátszásra szánt hanganyag-részletet, melynek ismételt lejátszása ekkor indul.

A Voice Balancer automatikusan a jól hallható hangerőtartományba állítja a lejátszást, így a halkabb hangok hangosabbak, míg a hangosabb részek halkabbak lesznek. E funkcióval a hangerő egy adott szintre állítható olyan hangfelvételeknél is, ahol a hangok forrása több pozícióban is lehet – például konferenciákon, tárgyaláson. Emellett a rögzített beszédhangok lejátszása még kifinomultabb lehet az alacsonyabb és magasabb frekvenciájú hangok kiszűrése által.

A Noise Cancellation funkció hatékonyan szűri ki a nem kívánt környezeti zajokat, például a légkondicionálók, vagy ventilátorok hangját - ezáltal tisztább hangfelvételt biztosít. Ez a funkció különösen hasznos jellemzően zajos környezetben, például előadásokon rögzített hanganyagok tisztább lejátszásánál.

A Normalization üzemmód ellenőrzi a felvett anyagban megjelenő legnagyobb hangerőt és automatikusan erre a határértékre emeli a beszédhangokat a hang torzítása nélkül – majd az új hanganyagot új fájlban menti. Így még a nehezebben érthető, halkabb beszédrészletek is könnyedén hallhatóvá válnak – mindezt számítógép használata nélkül.

A csomag tartalma:
  • 2 db AAA elem
  • Használati útmutató