1074 Budapest, Dohány u. 67. | Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 10:00 - 18:00 | +36 1 696-0721

A weboldal használatának feltételei

Az Axico-Digitál Kft. cégjegyzékszáma 01-09-377777, tevékenységi köre az optikai eszközök, üzleti megoldások és a hozzájuk kapcsolódó árucikkek,
számítástechnikai eszközök, perifériák kis- és nagykereskedelme. Adószám: 28968245-2-42. Ügyvezető: Balogh Zoltán.

Alkalmazandó jogszabályok
A honlap olyan termékekre vonatkozó információkat is tartalmaz, melyek bizonyos országokban kaphatóak, vagy nem kaphatóak, és amelyeket, ahol alkalmazható, az egyes országokban a különböző előírásokra és megszorításokra hivatott állami szabályozó testület elfogadott, vagy engedélyezett. A tartalom nem vonatkozik olyan termékek eladására és reklámozására, amelyeket az olvasó országának törvényei és szabályozásai nem tesznek lehetővé.

A használati feltételek frissítése
Az Axico-Digitál Kft. a szerveren közzétett információkat közszolgáltatásként bocsátja vásárlói rendelkezésére, és fenntartja a jogot a tartalom előzetes bejelentés nélküli módosítására. Az Axico-Digitál Kft. nem vállal felelősséget a közölt információk pontosságáért, teljességéért és /vagy a tartalom megbízhatóságáért. Erre az oldalra a belépés az alább ismertetett használati feltételek elfogadását jelenti.

A felelősség kizárása
A honlap tartalma bármikor bővülhet, kiegészülhet és frissülhet. Bár az Axico-Digitál Kft. mindent megtesz a pontos és aktuális információk közlése érdekében, nem vállal felelősséget a honlap tartalmának pontosságáért és aktualitásáért, továbbá nem tartozik felelősséggel, a hibákért, hiányosságokért és a közölt információk esetleges elavultságáért. Az Axico-Digitál Kft. nem vállal felelősséget az erről a honlapról elérhető weboldalak tartalmáért. Az Axico-Digitál Kft. továbbá nem tartozik felelősséggel a számítógéppel és egyéb eszközökkel kapcsolatban felmerülő, a hozzáférés, a honlap használata vagy letöltés során vírusok által okozott, vagy egyéb okból bekövetkezett káreseményekért.

Védjegyek
A honlapon említett összes termék és szolgáltatás neve saját tulajdonosaik védjegyei. A honlapon közzétett összes adat, szöveg, kép, videó és audió anyag kizárólag személyes célra használható fel, a honlapon a levédett logo, szolgáltatások és termék márkaneveinek közzététele nem jogosít fel azok felhasználására. Személyes célú felhasználásra a honlapon tárolt összes információ másolása, tárolása és sokszorosítása azzal a feltétellel engedélyezett, hogy az Axico-Digitál Kft. valamennyi információhordozóra fenntartja a szerzői jogot, beleértve a szöveget, ábrákat és fotókat. A honlapon megjelenő információk terjesztése, cseréje, módosítása, értékesítése és közzététele azonban tilos. Eltérő rendelkezés hiányában a honlap teljes tartalmát szerzői jog védi, és az Axico-Digitál Kft.. írásbeli engedélye nélkül tilos az üzleti vagy közcélú felhasználása. Az Axico-Digitál Kft. előzetes írásbeli engedélyez nélkül szintén tilos a honlap bármely részének láncolása és "tükrözése".

Adatvédelem
Az Axico-Digitál Kft. tiszteletben tartja a honlapot látogatók személyes adatainak védelmét. Részletes információkat az Adatvédelmi Szabályzat tartalmaz.

Copyright © 2021 Axico-Digitál Kft.
Minden jog fenntartva.
A honlap teljes tartalma szerzői jogi védelem és/vagy védjegyoltalom alá esik.