1074 Budapest, Dohány u. 67. | Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 10:00 - 18:00 | +36 1 696-0721

RØDE mikrofon garancia

Az összes RØDE mikrofonra alapesetben 1 éves garanciát vállal a gyártó.

A garanciális időszak egy néhány perces termékregisztrációval ingyenesen bővíthető a terméknek megfelelő alábbi garanciákra.

10 éves garancia


A RØDE mikrofonok 90%-ára ez vonatkozik ( kivételt csak a jobb oldalon felsorolt típusok jelentenek). Az eredetileg 1 éves garanciát így 9 évvel, összességében 10 évesre lehet hosszabbítani.

5 éves kedvezményes csere garancia

A RØDE mikrofonok közül a felépítésüknél fogva sérülékeny típusok esetében a Rode 5 éves kedvezményes árú ($99AUS - 99 Ausztrál Dollár) mikrofoncsere lehetőséget biztosít. Ez a lehetőség a HS1, LAVALIER és PINMIC mikrofonokra érvényes. Az eredetileg 1 éves garancia így 4 éves kedvezményes csereidőszakkal bővül.

Élettartam garancia


A RØDE mikrofonok közül az M1 dinamikus színpadi énekmikrofonra a gyártó élettartam garanciát vállal. Az eredetileg 1 éves garancia így az eredeti tulajdonosra vonatkozóan addig lesz érvényes, amíg a tulajdonos használja a mikrofont.

 

Garanciák közös feltételei

  • A mikrofont az oldalon feltüntetett Viszonteladói Partnereknél személyesen, vagy webáruházban vásárolja meg a felhasználó,
  • A mikrofont a vásárlás napjától számított 1 hónapon belül regisztrálja a tulajdonosa a www.rodemic.com oldalon.


Az összes garancia típus esetében a következő termékregisztrációt kell elvégezni:

A terméket a RØDE hivatalos weboldalán, a www.rodemic.com oldalon kell regisztrálni. A regisztrációhoz létre kell hozni egy új felhasználói fiókot a jobb felső sarokban található, lenyitható regisztrációs űrlap kitöltésével. A regisztráció során megadott emailcímre az oldal autómatikusan küld egy sikeres regisztrációt igazoló emailt. Figyelem! A sikeres regisztráció visszaigazoló email nem egyezik meg a mikrofon regisztrációval! Ahhoz, hogy mikrofonodat regisztrálni tudd először jelentkezz be a már létező felhasználói profilodba a www.rodemic.com oldalon (ugyanott ahol a fenti regisztrációt is megcsináltad) és kattints a "REGISTER YOUR MIC FOR WARRANTY" (Mikrofon regisztráció) fülre a bal odalon. A következő termék regisztrációs oldalon meg kell adnod néhány adatot. Az egyszerűség kedvéért az RØDE honalpját ahol regisztrálni tudsz beágyaztuk oldalunkba, így közvetlen innen is el tudod végezni a regisztrációt (kicsit lejjebb görgetve látható, ha nem jelenne meg kattints ide ).

Adatok amiket a regisztráció során meg kell adnod:
Model - a mikrofon típusszáma (Pl. NT1-A),
Serial Number - a szériaszám a csomagolásról, a vonalkód matricáról, vagy a mikrofonról (Pl. S/N: "0011231"),
Date of Purchase - a vásárlás pontos dátuma,
Country of Purchase - az ország megjelölése, ahol a vásárlás történt (legördülő menüből választható),
Name of Dealer - a bolt ahol a vásárlás történt (Pl: Mediadot Kft. vagy más Hivatalos Viszonteladó partnerünk), itt egy legördülő lista mutatja majd a vásárlás helyének megfelelő viszonteladók listáját.
Method of Purchase - a vásárlás formája (bolti / online ),
Comments - megjegyzések, ha vannak.
A garanciális ügyintézéshez szükséges a mikrofon vásárlását igazoló számla, valamint a szériaszám.

FIGYELEM!

A RØDE magyarországi képviselete a gyártó szabályzásának megfelelően nem minden esetben tudja az Ebay-ről, külföldi kereskedőtől vagy a nem hivatalos hazai viszontealdótól vásárolt termékek plusz kilenc éves garanciális ügyintézést és javítást vállalni.

A hivatalos Viszonteladó Partnereknél vásárolt mikrofonok garanciális ügyintézése, javítása általában raktárkészletről történik. Amennyiben nincsen alkatrész raktáron a várakozási idő max 1 hónap.