1074 Budapest, Dohány u. 67. | Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 10:00 - 18:00 | +36 1 696-0721

DS-2700 diktafon

DS-2700 diktafon
DS-2700 diktafon DS-2700 diktafon DS-2700 diktafon DS-2700 diktafon DS-2700 diktafon
Új
 • Irányított sztereó hangrögzítés
 • Precíz csúszókapcsoló
 • Tartozék szoftver: ODMS R8 diktáló modul
164 990 Ft
- + db
Kosárba
Raktáron
330
Gyártó: OM System
Gyártói cikkszám: V420370BE000
Garancia: 36 hónap
Kedvencek


 

DS-2700 diktafon


A te hangod, a te szavad
Lépjen be a diktálás jövőjébe a DS-2700 segítségével. Mondjon búcsút a szalagoknak, és köszönjön az egyszerűségnek.
Intuitív csúszókapcsolós működése leegyszerűsíti a szerkesztést – könnyedén beszúrhat vagy felülírhat. Kisebb jogi vagy üzleti gyakorlatokhoz szabva, könnyedén rögzíthet személyes jegyzeteket és megbeszéléseket. Akár tapasztalt szakember, akár olyan területekre lép be, mint a jog, az ingatlanügy vagy a földmérés, a DS-2700 minden az egyben megoldás a személyes jegyzetek, levelek, találkozók és interjúk rögzítésére.

 • Irányított sztereó mikrofonok
 • 4 állású csúszókapcsoló vezérlés
 • Felvételi módok beszúrása és felülírása
 • Teljes színes képernyő
 • Újratölthető lítium-ion akkumulátor
 • DSS, PCM WAV és MP3 felvétel
 • 2 GB beépített memória
 • SD kártyahely (akár 32 GB)
 • Akár 32 indexjel fájlonként
 • Tartalmazza az ODMS R8 diktáló szoftvert

 

Irányított sztereó felvétel
Tapasztalja meg a sokoldalú felvételkészítést a beépített sztereó mikrofonokkal, amelyek diktálási és konferencia módot is biztosítanak. A három mikrofonérzékenységi lehetőség közül választva alakíthatja tovább felvételi élményét. Válassza a HIGH érzékenységet az éles konferenciafelvételekhez, válassza a MID lehetőséget a hatékony diktáláshoz, vagy válassza az
LOW lehetőséget az optimális közeli felvételhez

Alacsony zajszintű mikrofon egység
A DS-2700 alacsony zajszintű, többirányú mikrofonokat tartalmaz. A beépített lengéscsillapító lefedi a mikrofon egységet, csökkentve a testből származó kezelési zajt.

Stúdió minőségű pop-szűrő
A mikrofonház most háromrétegű pop-szűrőt tartalmaz, amely segít blokkolni a szélzajt és a robbanó hangokat, amikor a mikrofonba beszél.

Diktálási mód
A jegyzetek vagy jelentések klasszikus diktálásához a fő mikrofon minden irányban rögzít, így a felvevő bármilyen módon tartható.

Konferencia mód
Az interjúkhoz és kisebb megbeszélésekhez tervezett konferenciafelvétel a 2 mikrofon irányát 90°-os elrendezésben szabályozza, ami kiváló minőségű felvételt tesz lehetővé valósághű sztereó rögzítésben. A beszélő személy tartózkodási helyétől vagy a beszéd irányától függetlenül egyértelműen rögzítheti az információt.

Rugalmas hangfelvételi formátumok
A DSS formátum hatékony tömörítést ígér a digitális hangrögzítés minőségének veszélyeztetése nélkül. A digitális beszéd szabvány (DSS) lehetővé teszi a gyors fájlszerkesztést (beszúrás, felülírás, hozzáfűzés, törlés/kivágás), és metainformációkat (index, szóbeli megjegyzések, munkatípusok stb.) használ az automatikus feldolgozás megkönnyítésére. A PCM formátum minimális tömörítésével kivételes minőséget és kompatibilitást biztosít számos lejátszóeszközzel. Ezzel egyidejűleg a széles körben használt MP3 formátum kiváló választás a fogyasztói hangok tárolására, és lehetővé teszi a zene egyszerű átvitelét/lejátszását digitális audiolejátszókon.

Hangaktivált felvétel VCVA-val
A VCVA funkció hatékonyan kezeli a memóriát azáltal, hogy csendes időközönként szünetelteti a felvételt, és automatikusan újraindul, ha egy előre beállított küszöböt meghaladó hangot észlel. Ez a funkció optimalizálja a lejátszás hatékonyságát és meghosszabbítja a felvételi időt.

Index jelek
Felvétel vagy lejátszás közben akár 32 indexjelet is beilleszthet egy hangfájlba. Ezek a jelek praktikus jelzőként szolgálnak, és segítenek azonosítani a diktálás döntő fontosságú vagy figyelemre méltó szegmenseit.

Beszúrás és felülírás felvételi módok
A DS-2700 segítségével különböző felvételi lehetőségeket nyithat meg. A Beszúrás mód használatával zökkenőmentesen adhat hozzá felvételeket a meglévő hangfájlokhoz anélkül, hogy további kiegészítésekre lenne szüksége. A felülírási mód lehetővé teszi, hogy bármely kiválasztott pontban rögzítse az előző diktálást. Végül az Append mód könnyedén hozzáad egy új felvételt egy meglévő fájl végéhez. Az Új fájl létrehozása gomb hozzáadásával nem kell új felvételt indítania, amíg készen nem áll.

Vezérlés és kapcsolódás
A DS-2700 könnyen kezelhető, intuitív kezelőfelülettel és nagy színes LCD-képernyővel rendelkezik. Tartalmazza a beépített memóriát a tároláshoz, a bővíthetőséget SD-kártya adathordozóval a további kapacitásért, valamint a további mikrofonok és fejhallgatók támogatását.

Egyszerű és biztonságos kezelés az ODMS R8 helyszíni szoftverrel
Az OM SYSTEM Diktáláskezelő szoftver (ODMS) R8 diktálási modulja lehetővé teszi a hangfájlok hatékony kezelését és letöltését az átíróknak való továbbításhoz, növelve ezzel a diktálási munkafolyamat sebességét és pontosságát. A szerzők könnyedén letölthetik az adatokat az OM SYSTEM diktáló kézi eszközről, vagy közvetlenül diktálhatnak az USB kompozit audio mód használatával. Ez a zökkenőmentes integráció elősegíti a hatékony együttműködést, egyszerűsíti az átírási folyamatokat, növeli a termelékenységet és biztosítja a pontos dokumentációt.

 
A csomag tartalma:
 • DS‑2700 diktafon
 • ODMS R8 diktáló modul
 • CS-151 Hordozó tok
 • KP-30 microUSB kábel
 • microSD kártya vagy belső memória
 • LI‑92B Lítium-ion akkumulátor
 • Használati útmutató